loading

Budite informirani

Obavijesti i novosti

Početak provedbe istraživanja EUROSTUDENT VII u RH
04 lipnja 2019

Početak provedbe istraživanja EUROSTUDENT VII u RH

Ministarstvo znanosti i obrazovanja kao nositelj provedbe nacionalnog istraživanja  EUROSTUDENT obavještava sve zainteresirane studente kako je prikupljanje podataka o kvaliteti studentskoga života službeno započelo 4. lipnja 2019. godine u sklopu istraživanja EUROSTUDENT VII. Pristup upitniku moguće  je ostvariti  na poveznici za web anketu koju će studenti dobiti na svoju adresu elektroničke pošte ili izravno s mrežne stranice EUROSTUDENT-a https://www.eurostudent.hr/. Sudjelovanje u istraživanju u potpunosti je dobrovoljno i anonimno te je u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (Uredba /EU/2016/679).   
Istraživanje EUROSTUDENT provodi se u Republici Hrvatskoj četvrti put, a istodobno se provodi u više od 30 zemalja Europe i najveće je europsko istraživanje o kvaliteti studentskoga života.
Istraživanje provodi Nacionalni istraživački tim s Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu pod vodstvom prof. dr. sc. Ivana Rimca, a na europskoj razini istraživanje koordinira Das Deutsche Zentrum für Hochschul- und Wissenschaftsforschung.
Rezultati iz provedenih EUROSTUDENT istraživanja u Republici Hrvatskoj poslužili su za razvoj i unapređenje javnih politika u sustavu visokog obrazovanja, posebice za donošenje politika vezanih uz unapređenje studentskoga standarda.
Za sva pitanja o istraživanju EUROSTUDENT VII ili rješavanju problema vezano uz pristup anketi možete se obratiti na e-mail adresu: eurostudent7@pravo.hr.

Budite informirani

Povezane novosti

Ispunite anketu

Pristupi upitniku

Pozivamo sve studente visokih učilišta u Republici Hrvatskoj da sudjeluju u istraživanju EUROSTUDENT VIII. i pristupe ispunjavanju upitnika.